Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/7/e/6/sportfitnessgroep.nl/httpd.www/wp-content/themes/busiprof-pro/functions/menu/busiprof_nav_walker.php on line 45 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/7/e/6/sportfitnessgroep.nl/httpd.www/wp-content/themes/busiprof-pro/functions/menu/busiprof_nav_walker.php on line 45 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/e/6/sportfitnessgroep.nl/httpd.www/wp-content/themes/busiprof-pro/functions/menu/busiprof_nav_walker.php:45) in /customers/7/e/6/sportfitnessgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 595 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/e/6/sportfitnessgroep.nl/httpd.www/wp-content/themes/busiprof-pro/functions/menu/busiprof_nav_walker.php:45) in /customers/7/e/6/sportfitnessgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 603 Sport Fitness Groep – Sportactiviteiten op maat in een veilige omgeving. Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/e/6/sportfitnessgroep.nl/httpd.www/wp-content/themes/busiprof-pro/functions/menu/busiprof_nav_walker.php:45) in /customers/7/e/6/sportfitnessgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 308
LAAT NIETS JE TEGENHOUDEN
SPORT FITNESS GROEP

Werken aan je gezondheid op een veilige en verantwoorde manier.

LAAT NIETS JE TEGENHOUDEN
SPORT FITNESS GROEP

Werken aan uw gezondheid op een veilige en verantwoorde manier.

banner_09
banner_07
banner_10
banner-)5
banner_01
banner_06
banner_04
banner_03
banner_02

Wat we doen

De Sport Fitness Groep verzorgt sportactiviteiten op maat in een veilige omgeving onder professionele begeleiding. U kunt bij ons terecht voor FITNESS en SPORT & SPEL activiteiten. Onze doelstelling is het verbeteren dan wel op peil houden van de algemene conditie van mensen die een medisch probleem hebben en in het bijzonder cardiovasculaire problematiek.

Sport & Spel

Aan uw gezondheid werken in een groep. Aan de hand van uw kunnen wordt gekeken bij welke groep en welke intensiteit van Sport en Spel u het beste past. Iedere week is de les anders. Van handbal, tot hockey. Van voetbal tot basketbal. U kunt het zo gek niet bedenken en eigen inbreng voor spel activiteiten is altijd welkom.

Spelenderwijs werkt u aan uw conditie door continue wisselende inspanning onder begeleiding van een gediplomeerd fysiotherapeut.

Fitness

Individueel aan uw gezondheid werken doet u met Fitness. Samen met een fysiotherapeut wordt gekeken wat voor u haalbaar is met in achtneming van uw niveau en kwetsbaarheid. Van daar uit wordt een individueel programma opgezet waar u aan gaat werken.

De fysiotherapeut is gedurende de gehele les aanwezig met ondersteuning en advies. De afsluiting is een gezamelijke oefening waar er aan een bepaalde groep spieren wordt gewerkt. Wederom op uw eigen niveau.

Ontmoet het team

Wij zijn een groep enthousiaste fysiotherapeuten die geloven dat conditie voor een groot deel bijdraagt aan de kwaliteit van je leven, zeker als je kwetsbaar bent.

Jitske ()

Hoi! Ik ben Jitske en ben in februari 2022 afgestudeerd als fysiotherapeut. Mijn passie is om mensen te helpen en te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Deze passie ga ik doorzetten in september als ik ga starten met de master Kinderfysiotherapie. In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden of naar de sportschool, maar ik zit ook met mijn neus in de boeken voor de studie Kinder- & Jeugdpsychologie. Ik begeleid elke donderdag de fitnessgroepen met veel plezier en enthousiasme! Groetjes en tot ziens, Jitske

Ingrid (Gastvrouw)

Hallo allemaal, Mijn naam is Ingrid, ben werkzaam in het Franciscus Gasthuis als doktersassistente op de poli Maag/darm en leverziekten. In mijn vrije tijd reis ik graag in binnen en buitenland. Sinds 2011 begeleid ik als gastvrouw de sportgroepen. Bij mij kunt u terecht voor een luisterend oor, aan en afwezigheid meldingen, natuurlijk een kopje koffie / thee en alles rondom het verlopen van een gezellige sportieve les. Komt u ook een keertje meesporten en kijken of het iets voor u is? Hopelijk tot ziens.

Alle teamleden