OVER ONS
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/e/6/sportfitnessgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nextend-smart-slider3-pro/nextend/library/libraries/assets/less/lessc.php on line 614 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/e/6/sportfitnessgroep.nl/httpd.www/wp-content/plugins/nextend-smart-slider3-pro/nextend/library/libraries/assets/less/lessc.php on line 614
Slider

Wie wij zijn

De Sport Fitnes Groep is een stichting zonder winstoogmerk. We bestaan uit een groep ex-patiënten, fysiotherapeuten en medewerkers van het Franciscus Gasthuis. Het bestuur wordt gevormd door vrijwilligers die zelf ook deelnemen aan de activiteiten.

Na opname of revalidatie in het ziekenhuis kost het vaak moeite om in beweging te komen en/of te blijven. Terwijl vaak juist het bewegen zo belangrijk is voor een goed herstel of verbeteren van de conditie. Dit was voor ons reden om de Sport Fitness Groep op te richten. Daarnaast is het fijn om te sporten met lotgenoten, waarmee je ervaringen kunt delen en elkaar tot steun kunt zijn.

Wij een stichting zijn zonder winstoogmerk en het bestuur wordt gevormd door vrijwilligers die zelf ook allemaal deelnemen aan de activiteiten.

Wat bieden wij

Wij bieden u wisselende zaalsportactiviteiten zoals: basketbal, volleybal, voetbal, hockey enz.

Onze fysiotherapeuten bepalen samen met u welke groep het beste bij u past.

Ook kunt u ook fitnessprogramma’s, volgen. Ook deze worden door de fysiotherapeuten in samenwerking met u op maat gemaakt. U traint dan altijd op het juiste niveau.

Zo kunt u met lotgenoten op een gezellige en professionele manier aan uw conditie werken.

De genoemde activiteiten vinden plaats in de sportzalen van het Franciscus Gasthuis, onder begeleiding van ervaren fysiotherapeuten. Om een indruk te krijgen van de activiteiten, kunt u komen kijken. Belt u voor meer informatie of doe mee met een maand gratis proeflessen.
Klik hier voor de contact informatie.

Even voorstellen:

Astrid (Gastvrouw)

Hallo allemaal, Mijn naam is Astrid, een creatieve communicatieprofessional met hart voor Rotterdam. Sinds augustus 2017 begeleid ik de groepen bij de Sport Fitness Groep. Ik vind het ontzettend leuk om te doen. Je krijgt een team gevoel hier. Het is goede combinatie van sport, bewegen en gezelligheid. De fysiotherapeuten begeleiden u goed en ik zorg voor alles eromheen. Kom ook eens mee sporten om te ervaren hoe leuk het is.

Roel (Fysiotherapeut)

Hoi mijn in naam is Roel. Ik ben verpleegkundige en fysiotherapeut. In mijn vrijetijd ben ik regelmatig te vinden in een van de Rotterdamse klimhallen of in de Scheveningse branding. Gedreven door mijn passie voor sport en bewegen vind ik het belangrijk om op een leuke en gezellige manier mensen te helpen met het werken aan hun gezondheid. Groetjes, Roel

Daan (Fysiotherapeut)

Hallo allemaal! Mijn naam is Daan. Ik ben werkzaam als medisch fitness instructeur en fysiotherapeut. Ik heb ervaring in het behandelen van patiënten op de afdelingen: cardiologie, traumatologie, neurologie, orthopedie en op de intensive-care. Ik vind het zelf leuk en belangrijk om te sporten, en ben ik dus zelf ook fanatiek met sport bezig. Op dit moment zet ik vol passie mijn ervaring en kennis in voor de sporters in onze stichting. Met sportieve groeten, Daan

Robin (Fysiotherapeut)

Geboren en getogen Rotterdamse van 27 jaar en al ruim vijf jaar werkzaam bij de stichting. Op mijn 17e ben ik fysiotherapie gaan studeren omdat het in mijn aard ligt om met mensen het gesprek aan te gaan. Na vier jaar studie heb ik eerst gewerkt en later drie maanden gereisd in Azië. Nu werk ik als fysiotherapeut in Ommoord en daar werk ik veel met nieuwe heupen en knieën, sportblessures etc. Vanaf september ben ik weer te vinden in de studiebanken. Dan start ik met een master aan de Erasmus universiteit. Verder hockey, wielren en crossfit ik en regel ik nog het een en ander op mijn vereniging. Sportieve doelen stellen is een hobby, vandaar dat ik in juni de alpe d’Huzes ga fietsen! Mijn lessen in het Sfg kenmerken zich ook door zoveel mogelijk uit jezelf te kunnen halen!