Welkom bij Sport Fitness Groep!

Sport Fitnes Groep is een stichting zonder winstoogmerk. We bestaan uit een groep van enthousiaste patiënten, fysiotherapeuten en medewerkers van het Franciscus Gasthuis. Onze doelstelling is het verbeteren van de algemene conditie van mensen die een medische behandeling hebben ondergaan, bijvoorbeeld na een hartrevalidatie.

Wat we doen

Wij verzorgen sportactiviteiten op maat voor iedereen die door een kwetsbaarheid het moeilijk vindt om weer in beweging te komen. U kunt bij ons terecht voor FITNESS en SPORT & SPEL activiteiten.

Met Fitness werkt u individueel aan uw gezondheid. Samen met een fysiotherapeut wordt gekeken wat voor u haalbaar is met in achtneming van uw niveau en kwetsbaarheid. Van daar uit wordt een individueel programma opgezet waar u aan gaat werken.

Met Sport & Spel werkt u in een groep aan uw gezondheid. Iedere week is de les anders. Onder begeleiding van een fysiotherapeut gaat u volleyballen, hockeyen, voetballen, basketballen of nog heel wat anders. U kunt het zo gek niet bedenken.

Professioneel én gezellig

Stichting Sport Fitness Groep vindt het belangrijk dat u op een
gezellige én professionele manier kunt werken aan uw conditie.

In het Franciscus ziekenhuis

Wij begrijpen dat het sporten na een medische ingreep soms best een grote stap kan zijn. Daarom is fijn dat we sporten in de revalidatie ruimtes van het ziekenhuis. Dat geeft een gerust gevoel.

Ervaring van een van de deelnemers

Een sporter was ik helemaal niet. Voor het inplannen van bewegen was mijn agenda te vol, vond ik.  

Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u die stellen via het webformulier. We nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met u op.